Hoi!

Ik ben Marieke Middendorp, illustrator en woon in Eelde met mijn 2 tieners,  2 katten en een pup. Studiopie bestaat al een aantal jaar als webshop waar ik onder andere ansichtkaarten, kalenders en posters verkoop. Het meest bekend is mijn dierenalfabet en de letterkaartjes. Ze zijn verkrijgbaar in mijn webshop en bij de verschillende verkooppunten in het land.  


Ik heb ook veel leuke losse projecten gedaan. Zo mocht ik zelfs een aantal  tatoeages tekenen. Daarnaast heb ik o.a. workshops gegeven, het logo voor het Amerikaanse NotSalmon.com gemaakt, een speeltoestel in Namibie ontworpen en zitten mijn illustraties in pakjekunst.nl.

 

Inspiratie haal ik voornamelijk uit dieren, zoals je misschien al had opgemerkt. Ik speel regelmatig en meestal per ongeluk grappige scenes af in mijn hoofd en 'denk' vaak voor ze.

 

Mijn werk doe ik met bezieling en aandacht, en het ontwerpen van geboortekaartjes heeft voor mij een diepere laag. De periode van zwangerschap en de geboorte van je kind is zo’n intens moment in je leven. Je wordt overspoeld door heftige gevoelens van kwetsbaarheid en pijn, verlangen, trots, (oer)kracht, angst misschien en onzekerheid. En zóveel liefde. Onvoorwaardelijk en oneindig. 

 

In mijn ontwerpen doe ik mijn best om al die emotie te verpakken als een mooi pakketje met een strikje erom en een grapje erbij. 

 

Studiopie werkt graag samen, ik geloof in 1 + 1 = 3. Wil jij meer van me weten? Ik hoor graag van je!

 

Marieke

 

 

 

 

© 2016 - 2021 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel