COLLECTIE :  Je vindt daar geboortekaartjes van originele illustraties van mijn hand in verschillende thema's zoals o.a. jungle, avontuur, bosdieren en vogeltjes. Minimalistisch, met glimmende folie, handgeschreven of juist heel kleurrijk en vol; er is voor elk wat wils. Je kunt met de editor en de uitgebreide beeldbank zelf je kaart aanpassen!

 

GA HIER NAAR DE COLLECTIE STUDIOPIEGEBOORTEKAARTJES.NL

 


 

geboortekaartjes op maat

 

MAATWERK:

1. MIX & MATCH je eigen geboortekaartje! Je kunt kiezen uit verschillende dieren, thema's en kleuren. Voor een mooie combinatie kies niet meer dan 3 grote dieren en combineer deze met wat kleinere dieren of vogeltjes. OPTIONEEL met een nieuwe illustratie, van je huisdier of misschien je lievelingdier. Bestel hier je MIX & MATCH ontwerp! 

2. UNIEK OP MAAT: Heb je zelf een idee en wil je liever een geboortekaartje dat helemaal OP MAAT gemaakt is? No problemo; stuur een berichtje naar geboortekaartje@studiopie.nl en we bespreken de mogelijkheden en prijs. Leuk, ik verheug me erop om iets speciaals voor jullie te maken! 

 

Zo werkt het:

De ontwerpkosten zijn afhankelijk van je wensen. Stuur mij vrijblijvend een berichtje, vermeld daarin het volgende:

- Je wensen voor het ontwerp
- Een nieuwe illustratie?
- Het formaat van de kaart
- Een enkele of dubbele kaart

Ik stuur je een offerte en als die akkoord en betaald is dan ga ik voor jullie aan de slag. Afhankelijk van je wensen duurt dit tussen de 2 dagen - 3 weken, maar daarvan zal ik je op de hoogte brengen. 

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk: stuur me een bericht, ik hoor graag van je!


 

© 2016 - 2020 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel