Sorteer op

Je bent in blijde verwachting! Of je nu zelf zwanger bent, een kindje adopteert, je eerste kindje verwacht of de vijfde, of je het alleen doet of samen met je partner; het is zo'n magische tijd waarin je wacht op iemand die je wereld gaat veranderen. Iemand die een van de belangrijkste personen in je leven gaat worden. Hoe bijzonder is dat! Bij de aankondiging van zo een belangrijk klein wezentje hoort een exclusief en persoonlijk geboortekaartje dat met aandacht, liefde en originaliteit is gemaakt.  Laat dat nou net zijn wat ik graag doe als illustrator!

Er zijn drie mogelijkheden: 

1. Kies uit de COLLECTIE geboortekaarten.  Je vindt daar geboortekaartjes van originele illustraties van mijn hand in verschillende thema's zoals o.a. jungle, avontuur,  bosdieren en vogeltjes. Minimalistisch, handgeschreven of juist heel kleurrijk en vol; er is voor elk wat wils. De kleuren en ontwerpen in deze collectie zijn een vast gegeven; alleen de tekst is aan te passen. Bestel een digitaal voorbeeld, laat de naam, verwachte geboortedatum en evt. andere teksten aan me weten en ontvang je eigen digitale proef. Wil je na het zien van de proef met me door, dan kun je de bestelling plaatsen via de website en ontvang je van mij een kortingscode zodat de kosten van de digitale proef weer van het eindbedrag af gaan.

2. Wil je een MIX & MATCH ontwerp? Je kunt kiezen uit een aantal lettertypes, een aantal thema's en een aantal kleuren.  Bestel hier je persoonlijke ontwerp.

3. Heb je zelf een idee en wil je liever een geboortekaartje dat helemaal OP MAAT gemaakt is? No problemo; stuur een berichtje naar geboortekaartje@studiopie.nl en we bespreken de mogelijkheden en prijs. Leuk, ik verheug me erop om iets speciaals voor jullie te maken! 

Wil je meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden van geboortekaartjes van studiopie? Kijk dan bij WERKWIJZE of de VEELGESTELDE VRAGEN.


 

© 2016 - 2019 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel