mix & match geboortekaartjes dieren alfabet   geboortekaartjes op maat

 


Er zijn drie mogelijkheden: 

1. Kies uit de COLLECTIE geboortekaarten.  Je vindt daar geboortekaartjes van originele illustraties van mijn hand in verschillende thema's zoals o.a. jungle, avontuur,  bosdieren en vogeltjes. Minimalistisch, handgeschreven of juist heel kleurrijk en vol; er is voor elk wat wils. De kleuren en ontwerpen in deze collectie zijn een vast gegeven; alleen de tekst is aan te passen. Bestel een digitaal voorbeeld, laat de naam, verwachte geboortedatum en evt. andere teksten aan me weten en ontvang je eigen digitale proef. Wil je na het zien van de proef met me door, dan kun je de bestelling plaatsen via de website en ontvang je van mij een kortingscode zodat de kosten van de digitale proef weer van het eindbedrag af gaan.

2. Wil je een MIX & MATCH ontwerp? Je kunt kiezen uit een aantal lettertypes, een aantal thema's en een aantal kleuren. Wil je je eigen huisdier er bij op? No problem! Vraag een nieuwe illustraties aan bij het ontwerp ->  Bestel hier je persoonlijke ontwerp.

3. Heb je zelf een idee en wil je liever een geboortekaartje dat helemaal OP MAAT gemaakt is? No problemo; stuur een berichtje naar geboortekaartje@studiopie.nl en we bespreken de mogelijkheden en prijs. Leuk, ik verheug me erop om iets speciaals voor jullie te maken! 

Wil je meer informatie over de werkwijze en de mogelijkheden van geboortekaartjes van studiopie? Kijk dan eens bij WERKWIJZE 


 

© 2016 - 2020 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel