Privacyverklaring

25 mei  2018

Studiopie houdt zich aan de privacywet, omdat ik belang hecht aan jouw privacy. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn en netjes worden gebruikt. In deze privacyverklaring leg ik uit wat Studiopie.nl doet met informatie die aan mij wordt verstrekt. Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhoudt, neem dan contact met me op.

 

Je account


Je kunt voor de webwinkel een account aanmaken, waarop je kunt inloggen met een gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Ik bewaar deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat ik je makkelijker kan benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Het account kan op verzoek weer worden verwijderd. Het is ook mogelijk om zonder account in mijn webwinkel te bestellen.

 

Afhandelen bestellingen/of opdracht


Wanneer je bij een bestelling plaatst of opdracht verstrekt, worden je persoonsgegevens gebruikt om deze af te kunnen handelen. Je persoonsgegevens worden aan de bezorgdienst gegeven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres (voorzover deze verstrekt zijn. Ik bewaar deze informatie tot nadat je bestelling is afgerond zeven jaar (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Contactformulier en Nieuwsbrief


Met het contactformulier kun je vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens (voorzover deze verstrekt zijn). Ik bewaar deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met en drie maanden daarna. Of tot een jaar nadat een eventuele vervolgopdracht die uit deze vraag voortvloeit is afgerond. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips, kortingen en informatie over mijn (nieuwe) producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.
Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien je je hiervoor hebt aangemeld. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je het abonnement hebt opgezegd.

 

Andere partijen

Ik geef je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


Ik verstrek je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor mijn webwinkel of ontwerpopdrachten of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Ik werk met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht of de opdracht af te ronden.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van de verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

 

Gebruik op maat gemaakte ontwerpopdrachten portfolio


Op persoonlijke ontworpen opdrachten, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten en rouwkaarten staan persoonsgegevens vermeld. De ontwerpen (digitaal en op papier) met de persoonsgegevens bewaar ik voor mijn portfolio. Deze ontwerpen worden tevens op mijn website geplaatst, waarbij ik je persoonsgegevens onleesbaar maak. Bij geboortekaartjes zijn de voornaam en geboortegegevens van je kindje wel zichtbaar. Je kunt mij te allen tijde vragen dit ontwerp niet (langer) op de website te plaatsen dan wel je persoonsgegevens uit de ontwerpen te verwijderen. Aan je verzoek zal ik altijd tegemoetkomen.

 

Cookies


Mijn webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt.

Wanneer je de webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van de webwinkel werken dan niet goed meer.

 

Google Analytics


Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de webwinkel gebruiken. Ik heb hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Ik laat Google de IP-adressen anonimiseren.

 

Beveiliging


Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wanneer de webwinkel wijzigt, moet ik ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens


Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

•uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

•inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

•het laten corrigeren van fouten

•het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•intrekken van toestemming

•bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen


Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens


Studiopie.nl – Marieke Middendorp

Groningen

+31 612 404 103

bestellen & verzenden:

verzending binnen 48 uur
veilig betalen met iDeal
persoonlijk en snel contact
niet goed? geld terug

cadeauservice

-----------------------------

verzendkosten:

Nederland
al vanaf €1,25
gratis vanaf € 60
ophalen in Groningen

België
al vanaf €2,25
gratis vanaf € 75

-----------------------------

vragen?

mm@studiopie.nl
06 12 40 41 03

-----------------------------

english? for international orders:

© 2016 - 2018 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel