Retourneren

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van een reden, retourneren. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.
Je krijgt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Retourzendingen die niet zorgvuldig verpakt en/of beschadigd zijn kan ik helaas niet crediteren. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Producten die op maat worden gemaakt, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief.

Retourprocedure

Meld jouw retourzending vooraf aan via het contactformulier.

Vermeld daarbij de volgende gegevens:

- jouw naam
- ordernummer van de bestelling
- product dat je retour wilt sturen
- bankrekening en naam waarop het geld kan worden teruggestort.

Stuur de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst retour aan:

Studiopie
Verzetsstrijderslaan 174 
9727 CJ Groningen

 

 

Klachten?

Ben je niet tevreden, of heb je een klacht? Laat het me alsjeblieft zo spoedig mogelijk weten door te mailen naar mm@studiopie.nl! We komen er zeker uit. Mocht dit toch niet het geval zijn dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

© 2016 - 2020 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel