jullie zijn er voor gevallen

Leuk dat jullie geinteresseerd zijn in mijn geboortekaartjes! Wegens het groot aantal aanvragen en de tijd en aandacht die ik aan elk ontwerp besteed is de werkwijze gewijzigd. Je kunt nu kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden:

1. Kies uit de COLLECTIE van studiopiegeboortekaartjes.nlJe vindt daar geboortekaartjes van originele illustraties van mijn hand in verschillende thema's zoals o.a. jungle, avontuur, bosdieren en vogeltjes. Minimalistisch, met glimmende folie, handgeschreven of juist heel kleurrijk en vol; er is voor elk wat wils. Je kunt met de editor en de uitgebreide beeldbank zelf je kaart helemaal eigen maken. Leuk om een beetje te klooien, je kunt zoveel ontwerpen maken en aanpassen als je wilt.

2. Wil je een MIX & MATCH ontwerp? Je kunt kiezen uit een aantal lettertypes, dieren, thema's en kleuren.  Bestel hier je persoonlijke ontwerp. Ik ga zsm voor jullie aan de slag en mail jullie binnen een week een voorbeeldkaartje toegesneden op jullie keuzes.  Als jullie enthousiast zijn over het voorbeeld en met me door willen dan kunnen we verder met het inrichten van de kaart. Ik zal jullie feedback/aanvullende teksten/adresgegevens verwerken in het ontwerp en jullie dan een aangepaste versie sturen. 

3. Heb je zelf een idee en wil je liever een geboortekaartje dat helemaal OP MAAT gemaakt is? No problemo; stuur mij vrijblijvend een mail met je wensen, het gewenste formaat, het aantal en of je een dubbele of enkele kaart wilt. Leuk, ik verheug me erop om iets speciaals voor jullie te maken! 

 

 


STUDIO:

enthousiast over het voorbeeld ontwerp?

Als jullie blij zijn met het voorbeeld dan kunnen we verder met het inrichten van de kaart. Ik zal jullie feedback verwerken in de kaart en jullie dan een 2e versie sturen. De prijs van de kaarten is inclusief 2 correctieronden en uiteraard de aanpassing van de definitieve gegevens als de kleine is geboren. Wil je meer correcties, dan zal ik daar kosten voor in rekening brengen.

Eventueel kunnen jullie van je eigen kaartje een papieren drukproef onvangen. De kosten van de drukker reken ik 1 op 1 door en zullen tussen de 20 - 30 euro bedragen

Enveloppen en sluitzegels stuur ik altijd van te voren. Wanneer het sluitzegelontwerp naar wens is bestel ik dat bij de drukker en stuur ze gelijk met de enveloppen naar je toe.

 


definitieve versie

Is alles naar wens? Dan wachten we op de komst van de kleine. Als het kindje geboren is geven jullie per mail de definitieve gegevens door. Ik pas het kaartje z.s.m. aan en stuur jullie de definitieve digitale proefdruk. Wanneer jullie akkoord zijn stuur ik het bestand naar de drukker. Hoe eerder jullie mij de gegevens doorsturen des te eerder kan ik het naar de drukker sturen. Stuur je de geboorte gevens op vrijdag na 15 u dan zal ik voor maandagochtend 12 uur een definitieve digitale proefdruk naar jullie sturen ter controle. 

De drukker stuurt jullie kaarten rechtstreeks toe. De trackinggegevens ontvang je per mail van mij. Het is afhankelijk van het tijdstip van doorgeven, weekend en/of feestdagen, wanneer jullie de kaarten ontvangen.  Maar ik zal jullie altijd op de hoogte houden. Je kunt uitgaan van de volgende werkdag geleverd als je voor 13.00 uur akkoord hebt gegegeven.

 


er ging iets mis

Wanneer er iets fout is gegaan, door de drukker, DHL/PostNL of mijzelf, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen en de geboortekaarten nog niet te versturen. We gaan het dan zo goed mogelijk oplossen.

 


enveloppen

kraft, witte en okergele enveloppen zijn uit voorraad leverbaar. Deze kosten per stuk € 0,40 of €0,50 incl. verzendkosten binnen NL en btw en zal ik altijd vooraf toezenden. Gekleurde zijn uiteraard ook te bestellen. Stuur me een email met je wensen en ik ga kijken naar de mogelijkheden. 

 


anders nog iets

Aanvullende producten gebaseerd op jullie ontwerp zijn bij te bestellen, denk aan sluitstickers, kraamborrelkaartjes, postzegels, posters A4. 

*Het is niet mogelijk om een digitaal hoge resolutie bestand van je kaartje te ontvangen.


herroepingsrecht:

Producten die op maat worden gemaakt,  zoals geboortekaartjes, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief. Ben je niet tevreden? Stuur me een mail en ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden, want ik wil slechts tevreden klanten! 

 


Heb je meer vragen over de werkwijze en de mogelijkheden van geboortekaartjes van studiopie?  Stuur me een mailtje of kijk eens bij de VEELGESTELDE VRAGEN.

 

** Besluit je na het zien van het digitale voorbeeld om geen bestelling te plaatsen, dan hoor ik dat graag! Ik zal het ontwerp dan gebruiken op mijn website en socal media. (op de voorbeeldkaartjes zal ik altijd fictieve gegevens gebruiken) Wil je dit niet? Laat het me weten!

 

 

 

© 2016 - 2021 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel