Je bent in blijde verwachting! Of je nu zelf zwanger bent, een kindje adopteert, je eerste kindje verwacht of de vijfde, of je het alleen doet of samen met je partner; het is zo'n magische tijd waarin je wacht op iemand die je wereld gaat veranderen. Iemand die een van de belangrijkste personen in je leven gaat worden. Hoe bijzonder is dat! Bij de aankondiging van zo een belangrijk klein wezentje hoort een exclusief en persoonlijk geboortekaartje dat met aandacht voor jullie wensen is gemaakt. Laat dat nou net zijn wat ik graag doe als illustrator!

 

jullie zijn er voor gevallen

Leuk dat jullie geinteresseerd zijn in mijn geboortekaartjes. Je kunt kiezen om een gratis digitaal voorbeeld* van de naam van jullie kindje te ontvangen! Stuur dan een mail met de gegevens naar geboortekaartje@studiopie.nl. Ik ga zsm voor jullie aan de slag en mail jullie een voorbeeldkaartje. Wanneer jullie enthousiast zijn en het ontwerp verder willen laten aanpassen dan kun je via de site de bestelling plaatsten. Weet je nog niet hoeveel kaartjes je nodig hebt? Dan vraag ik een aanbetaling van €50,- euro die je per betaallink kunt betalen. Zodra de betaling binnen is ga ik jullie kaartje helemaal naar wens verder aanpassen.

Als je graag wilt voelen en zien hoe de kwaliteit van het drukwerk is, dan kun je via de site kiezen voor een papieren modelkaartje. Dit is een kaartje precies zoals de afbeelding op de website aangeeft. Het eerste kaartje kost 0,50 met de code VBK50 , wil je daarna nog een kaartje ontvangen dan betaal je slechts de verzendkosten.

 

keuze gemaakt?

Bestellen kan via de website of per mail. Als ik de bestelling binnen heb, stuur ik jullie een mail met wat aanvullende vragen. Wanneer ik al jullie wensen, teksten en info binnen heb, maak ik een digitale proefkaart met alle gegevens die tot dan toe bekend zijn en stuur ik jullie een lage resolutie bestand van het kaartje.  Daarna zal ik alle op -en aanmerkingen verwerken tot jullie tevreden zijn  (3 correctie rondes bij de prijs in). Eventueel kunnen jullie een papieren drukproef onvangen. De kosten daarvan zijn 15 euro.

 

definitieve versie

Is alles naar wens? Dan wachten we op de komst van de kleine. Als het kindje geboren is geven jullie per mail, sms of telefonisch de definitieve gegevens door. Ik pas het kaartje z.s.m. aan en stuur jullie de definitieve digitale proefdruk. Wanneer jullie akkoord zijn stuur ik het bestand naar de drukker. Hoe eerder jullie mij de gegevens doorsturen des te eerder kan ik het naar de drukker sturen. Ik streef er naar de kaarten binnen 0-2 dagen naar jullie te versturen, afhankelijk van het tijdstip van doorgeven, weekend en/of feestdagen. Maar ik zal jullie altijd op de hoogte houden.

 

er ging iets mis

Wanneer er iets fout is gegaan, door de drukker, postNL of mijzelf, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen en de geboortekaarten nog niet te versturen. We gaan het dan zo goed mogelijk oplossen.

 

op maat from scratch?

Wil je meer informatie over een geboortekaartje dat helemaal op maat gemaakt is?  Stuur mijn dan vrijblijvend een mail met je wensen, het gewenste formaat, het aantal en of je een dubbele of enkele kaart wilt.  Er is van alles mogelijk. Ontwerpkosten beginnen bij 180 euro incl BTW.

 

enveloppen

kraft enveloppen zijn uit voorraad leverbaar. Deze kosten per stuk € 0,35 incl. verzendkosten en btw en zal ik altijd vooraf toezenden. Gekleurde of witte enveloppen zijn uiteraard ook te bestellen. Stuur me een email met je wensen en ik ga kijken naar de mogelijkheden. 

 

anders nog iets

Aanvullende producten gebaseerd op jullie ontwerp zijn bij te bestellen, denk aan sluitstickers, kraamborrelkaartjes, postzegels, posters A4, A3 of wellicht op stof.

 

herroepingsrecht:

Producten die op maat worden gemaakt,  zoals geboortekaartjes, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief. Ben je niet tevreden? Stuur me een mail en ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden, want ik wil slechts tevreden klanten!

 

 * Eerste digitale voorbeeld is gratis. Na het plaatsen van de bestelling is het uiteraard mogelijk een nieuwe versie te ontvangen.

** Besluit je na het zien van het gratis digitale voorbeeld om geen bestelling te plaatsen, dan hoor ik dat graag! Ik zal het ontwerp dan gebruiken op mijn website en socal media. (op de voorbeeldkaartjes zal ik altijd fictieve gegevens gebruiken) Wil je dit niet? Laat het me weten!

 

 

 

© 2016 - 2019 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel