Je bent in blijde verwachting! Of je nu zelf zwanger bent, een kindje adopteert, je eerste kindje verwacht of de vijfde, of je het alleen doet of samen met je partner; het is zo'n magische tijd waarin je wacht op iemand die je wereld gaat veranderen. Iemand die een van de belangrijkste personen in je leven gaat worden. Hoe bijzonder is dat! Bij de aankondiging van zo een belangrijk klein wezentje hoort een exclusief en persoonlijk geboortekaartje dat met aandacht voor jullie wensen is gemaakt. Laat dat nou net zijn wat ik graag doe als illustrator!

 

jullie zijn er voor gevallen

Leuk dat jullie geinteresseerd zijn in mijn geboortekaartjes! Wegens het groot aantal aanvragen en de tijd en aandacht die ik aan elk ontwerp besteed kun je nog wel een voorbeeld ontwerp aanvragen, maar zal deze niet meer gratis zijn. 

Wat kun je dan wel doen:

* als je nog orienterend bent, dan kun je een papieren modelkaart via de site bestellen. Je kunt dan mooi de kwaliteit van papier en druk zien. Het kaartje dat je ontvangt is precies zoals de afbeelding op de website aangeeft. Het eerste kaartje kost 0,50 met de code VBK50 , wil je daarna nog een kaartje ontvangen dan betaal je slechts de verzendkosten.

* Je kunt een bestelling plaatsen via de website. Je kunt daarbij kiezen voor een enkele of dubbele kaart op mat wit papier of op iets luxer off white papier met een structuur.  Vul bij opmerkingen de naam van het kindje, de uitgerekende datum en je voorkeuren voor lettertype, dieren en evt. kleuren of thema’s. Enveloppen, sluitzegels en een A4 poster kun je ook bij deze bestelling toevoegen.  Als ik de bestelling en info binnen heb, ga ik zsm voor jullie aan de slag en mail jullie binnen een aantal dagen een lage resolutie voorbeeldkaartje toegesneden op jullie wensen.  Omdat ik mij bij de eerste opzet vooral richt op een mooi ontwerp, gebruik ik een standaard formaat en zullen alle gegevens e.d. nog algemeen zijn. 

* Weet je nog niet precies hoeveel kaartjes, en/of op welk papier. Of twijfel je nog of jullie een kaartje van mijn hand willen en wil je eerst graag een voorbeeld zien, dan kun je via de website kiezen voor een digitaal voorbeeldkaartje. De kosten zijn 25 euro en het bedrag wordt op het moment dat je de oplage bij mij bestelt omgezet in een aanbetaling; je krijgt een kortingscode waarbij dit bedrag weer van de totale prijs afgaat.  Wens je geen bestelling te plaatsen dan krijg je het bedrag niet retour en kun je het zien als ontwerpkosten. Wil je een jongens en een meisjesversie ontvangen, dan geldt dat je eenmalig 25 euro extra betaalt.

 

enthousiast over het voorbeeld ontwerp?

Als jullie blij zijn met het voorbeeld dan kunnen we verder met het inrichten van de kaart en het evt ontwerpen van de bijpassende sluitzegel. Ik zal jullie feedback verwerken in de kaart en jullie dan een 2e versie sturen. De prijs van de kaarten is inclusief 3 correctieronden; dat betekent eigenlijk dat ik nog 3 momenten de kaart zal aanpassen wat betreft tekst en ontwerp. Wil je meer correcties, dan zal ik daar kosten voor in rekening brengen.

Eventueel kunnen jullie van je eigen kaartje een papieren drukproef onvangen. De kosten van de drukker reken ik 1 op 1 door en zullen tussen de 20 - 30 euro bedragen

Enveloppen en sluitzegels stuur ik altijd van te voren. Wanneer het sluitzegelontwerp naar wens is bestel ik dat bij de drukker en stuur ze gelijk met de enveloppen naar je toe.

 

definitieve versie

Is alles naar wens? Dan wachten we op de komst van de kleine. Als het kindje geboren is geven jullie per mail de definitieve gegevens door. Ik pas het kaartje z.s.m. aan en stuur jullie de definitieve digitale proefdruk. Wanneer jullie akkoord zijn stuur ik het bestand naar de drukker. Hoe eerder jullie mij de gegevens doorsturen des te eerder kan ik het naar de drukker sturen. Ik streef er naar de kaarten binnen 0-2 dagen naar jullie te versturen, afhankelijk van het tijdstip van doorgeven, weekend en/of feestdagen. Maar ik zal jullie altijd op de hoogte houden.

 

er ging iets mis

Wanneer er iets fout is gegaan, door de drukker, postNL of mijzelf, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen en de geboortekaarten nog niet te versturen. We gaan het dan zo goed mogelijk oplossen.

 

op maat from scratch?

Wil je meer informatie over een geboortekaartje dat helemaal op maat en anders dan wat je hier al hebt gezien gemaakt is?  Stuur mijn dan vrijblijvend een mail met je wensen, het gewenste formaat, het aantal en of je een dubbele of enkele kaart wilt.  Er is van alles mogelijk. Ontwerpkosten beginnen bij 180 euro incl BTW.

 

enveloppen

kraft, witte en okergele enveloppen zijn uit voorraad leverbaar. Deze kosten per stuk € 0,40 of €0,50 incl. verzendkosten en btw en zal ik altijd vooraf toezenden. Gekleurde zijn uiteraard ook te bestellen. Stuur me een email met je wensen en ik ga kijken naar de mogelijkheden. 

 

anders nog iets

Aanvullende producten gebaseerd op jullie ontwerp zijn bij te bestellen, denk aan sluitstickers, kraamborrelkaartjes, postzegels, posters A4.

 

herroepingsrecht:

Producten die op maat worden gemaakt,  zoals geboortekaartjes, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief. Ben je niet tevreden? Stuur me een mail en ik ben ervan overtuigd dat we samen een oplossing vinden, want ik wil slechts tevreden klanten! 

 

 

** Besluit je na het zien van het digitale voorbeeld om geen bestelling te plaatsen, dan hoor ik dat graag! Ik zal het ontwerp dan gebruiken op mijn website en socal media. (op de voorbeeldkaartjes zal ik altijd fictieve gegevens gebruiken) Wil je dit niet? Laat het me weten!

 

 

 

  • PERSOONLIJK DIGITAAL VOORBEELD ONTWERP
    PERSOONLIJK DIGITAAL VOORBEELD ONTWERP

    Ontvang een persoonlijk, digitaal voorbeeldkaartje waarin je wensen zijn verwerkt!

    Weet je nog niet precies hoeveel kaartjes, en/of op welk papier. Of twijfel je nog of jullie een kaartje van mijn hand willen en wil je eerst…

    € 25,00
© 2016 - 2019 studiopie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel